Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lifepod

17/04/2019 | Flixfilm

Se Lifepod på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Ron Silver
Skuespillere: Robert Loggia, Jessica Tuck, Stan Shaw, Adam Storke
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Efter at deres rumskib er eksploderet, har en gruppe overlevende i en redningskapsel en mistanke om, at der kan være en morder blandt dem.


Se Lifepod på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLifepod havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lifepod ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lifepod herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lifepod er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lifepod stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar