Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Life’s a Breeze

Life’s a Breeze

04/10/2014 | Flixfilm

Se Life’s a Breeze på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Daniel Espinosa
Skuespillere: Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds
Spilletid: 104 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Japanese, Vietnamese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En irsk familie i konstant pengemangel smider uforvarende en madras fyldt med næsten en million euro ud, hvilket igangsætter en vild jagt for at finde den igen.

Life’s a Breeze havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Life’s a Breeze på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Life’s a Breeze ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life’s a Breeze stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Life’s a Breeze, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Life’s a Breeze er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar