Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Life’s Too Short: The Special

Life’s Too Short: The Special

01/01/2016 | Flixfilm

Se Life’s Too Short: The Special på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Daniel Espinosa
Skuespillere: Hiroyuki Sanada, Ryan Reynolds, Rebecca Ferguson, Jake Gyllenhaal
Spilletid: 104 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Japanese, Vietnamese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da Val Kilmer lokker ham med en ny filmrolle, kæmper Warwick for at skaffe penge til at finansiere projektet, men er tilbuddet for godt til at være sandt??

Life’s Too Short: The Special havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Life’s Too Short: The Special på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Life’s Too Short: The Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life’s Too Short: The Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Life’s Too Short: The Special, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Life’s Too Short: The Special er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar