Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lift Me Up

Lift Me Up

01/02/2017 | Flixfilm

Se Lift Me Up på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Family
Instruktør: Mark Cartier
Skuespillere: Todd Cahoon, Sarah Frangenberg, Shane Harper, Jonny Jay
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En ung pige, der har mistet sin mor, nærmer sig sin nye stedfar gennem sin kærlighed til ballet og historier fra hans fortid.


Se Lift Me Up på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLift Me Up havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lift Me Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lift Me Up herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lift Me Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lift Me Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar