Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Light in the Dark

Light in the Dark

18/05/2020 | Flixfilm

Light in the Dark på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Thriller
Instruktion: Ekene Som Mekwunye
Skuespillere: Doddy Abili, Bimbo Ademoye, Marie Awolaja
Spilletid: 105 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Et frygteligt hjemmerøveri ødelægger familielykken for et par og truer deres ægteskab, da de smertelige konsekvenser afdækkes.

Light in the Dark havde premiere på Netflix Danmark den 18. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Light in the Dark på YouTube.Se Light in the Dark på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Light in the Dark ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Light in the Dark stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Light in the Dark, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Light in the Dark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar