Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Light in the Dark

Light in the Dark

18/05/2020 | Flixfilm

Se Light in the Dark på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Thriller
Instruktør: Ekene Som Mekwunye
Skuespillere: Bimbo Ademoye, Saidi Balogun, Rita Dominic, Rita Dominic
Spilletid: 105 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Et frygteligt hjemmerøveri ødelægger familielykken for et par og truer deres ægteskab, da de smertelige konsekvenser afdækkes.


Se Light in the Dark på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Light in the Dark havde premiere på Netflix Danmark den 18. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Light in the Dark ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Light in the Dark:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Light in the Dark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Light in the Dark stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar