Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Light the Night

Light the Night

19/03/2022 | Flixfilm

Light the Night på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Chiung-Hsuan Hsieh, Esther Liu, Nikki Hsieh
Spilletid: N/A
Land: Taiwan
Sprog: Chinese, Mandarin
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I Taipeis luderkvarter i 1980'erne må kvinderne på en populær natklub håndtere jalousi, hjertesorg, venskab og kærlighed.Se Light the Night på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Light the Night (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Light the Night på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Light the Night (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Light the Night (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Light the Night, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Light the Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar