Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Light the Night

Light the Night

01/01/2022 | Flixfilm

Se Light the Night på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ruby Lin, Cheryl Yang, Hsueh-Fu Kuo
Spilletid: N/A
Land: Taiwan
Sprog: Chinese, Mandarin
IMDb-karakter: 7.5

Handling: I Taipeis luderkvarter i 1980'erne må kvinderne på en populær natklub håndtere jalousi, hjertesorg, venskab og kærlighed.

Light the Night (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Light the Night på YouTube.



Se Light the Night på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Light the Night (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Light the Night (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Light the Night, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Light the Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



    Skriv kommentar