Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lighthouse Lesvos

Lighthouse Lesvos

10/07/2022 | Flixfilm

Lighthouse Lesvos på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktion: Alexander J. Farrell
Skuespillere: Matt Chamberlain, Nicole Emerson, Robin Jenkins
Spilletid: 48 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne dokumentar sætter fokus på de frivillige, der tager til øen Lesbos for at hjælpe flygtningene, hovedsageligt fra Syrien, som skyller op på øens klippekyster.

Lighthouse Lesvos havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lighthouse Lesvos på YouTube.Se Lighthouse Lesvos på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lighthouse Lesvos ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lighthouse Lesvos stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lighthouse Lesvos, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lighthouse Lesvos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar