Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Lighthouse

Lighthouse

22/08/2023 | Flixfilm

Lighthouse på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To stjerneentertainere mødes til en afslappet og ærlig snak, hvor de kaster lys over deres ømme punkter og bekymringer – med masser af humor undervejs.Se Lighthouse på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Lighthouse (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lighthouse på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Lighthouse (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lighthouse (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lighthouse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lighthouse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar