Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Like Cats and Dogs

Like Cats and Dogs

22/10/2022 | Flixfilm

Like Cats and Dogs på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To brødre genforenes, efter at den ældste bror får et slagtilfælde. På trods af deres anstrengte forhold vælger den yngste bror at tage sig af sin storebror.

Like Cats and Dogs havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Like Cats and Dogs på YouTube.Se Like Cats and Dogs på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Like Cats and Dogs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Like Cats and Dogs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Like Cats and Dogs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Like Cats and Dogs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar