Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Like Crazy

Like Crazy

01/02/2017 | Flixfilm

Like Crazy på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Drake Doremus
Skuespillere: Felicity Jones, Anton Yelchin, Jennifer Lawrence
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En amerikansk mand og en britisk kvinde forelsker sig i Los Angeles, men må få deres forhold til at fungere på lang afstand, da hun rejser tilbage til London.

Like Crazy havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Like Crazy på YouTube.Se Like Crazy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Like Crazy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Like Crazy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Like Crazy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Like Crazy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar