Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Like Crazy

Like Crazy

01/02/2017 | Flixfilm

Se Like Crazy på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Drake Doremus
Skuespillere: Anton Yelchin, Felicity Jones, Jennifer Lawrence, Charlie Bewley
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En amerikansk mand og en britisk kvinde forelsker sig i Los Angeles, men må få deres forhold til at fungere på lang afstand, da hun rejser tilbage til London.


Se Like Crazy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLike Crazy havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Like Crazy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Like Crazy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Like Crazy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Like Crazy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar