Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Like Father, Like Son

Like Father, Like Son

01/02/2015 | Flixfilm

Like Father, Like Son på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama
Instruktion: Hirokazu Koreeda
Skuespillere: Masaharu Fukuyama, Machiko Ono, Yôko Maki
Spilletid: 121 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Da en forretningsmand og hans kone finder ud af, at deres søn blev forbyttet ved fødslen, må de vælge mellem deres biologiske søn, og den dreng de har opdraget.

Like Father, Like Son havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Like Father, Like Son på YouTube.Se Like Father, Like Son på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Like Father, Like Son ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Like Father, Like Son stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Like Father, Like Son, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Like Father, Like Son er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar