Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Like Father, Like Son

Like Father, Like Son

01/02/2015 | Flixfilm

Se Like Father, Like Son på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Comedy, Fantasy
Instruktør: Rod Daniel
Skuespillere: Dudley Moore, Kirk Cameron, Margaret Colin
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Da en forretningsmand og hans kone finder ud af, at deres søn blev forbyttet ved fødslen, må de vælge mellem deres biologiske søn, og den dreng de har opdraget.

Like Father, Like Son havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Like Father, Like Son på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Like Father, Like Son ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Like Father, Like Son stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Like Father, Like Son, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Like Father, Like Son er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar