Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Like Father

Like Father

03/08/2018 | Flixfilm

Se Like Father på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Lauren Miller Rogen
Skuespillere: Kristen Bell, Danielle Davenport, Kimiko Glenn, Wynter Kullman
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Efter at være blevet svigtet ved alteret tager en arbejdsnarkoman på bryllupsrejse i Caribien med sin far, som hun dårligt kender.


Se Like Father på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLike Father havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Like Father ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Like Father herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Like Father er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Like Father stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar