Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Like Mike

Like Mike

01/05/2018 | Flixfilm

Se Like Mike på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Comedy, Family, Fantasy, Sport
Instruktør: John Schultz
Skuespillere: Shad Moss, Morris Chestnut, Jonathan Lipnicki, Brenda Song
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Calvin Cambridge drømmer bogstaveligt talt stort: han vil være professionel basketballspiller, selvom han er en nybegynder og kun er 14 år gammel.

Like Mike havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Like Mike på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Like Mike ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Like Mike stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Like Mike, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Like Mike er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar