Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Like Water for Chocolate

Like Water for Chocolate

01/11/2014 | Ingen kommentarer

Se Like Water for Chocolate på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Alfonso Arau
Skuespillere: Marco Leonardi, Lumi Cavazos, Regina Torné, Mario Iván Martínez
Spilletid: 105 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Da Pedro bliver gift med hendes søster, kaster Tita sig over madlavning, og finder ud af, at hun kan give udtryk for sine følelser, gennem de retter hun frembringer.


Se Like Water for Chocolate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Like Water for Chocolate havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Like Water for Chocolate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Like Water for Chocolate herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Like Water for Chocolate er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Like Water for Chocolate stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar