Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Like Water for Chocolate

Like Water for Chocolate

01/11/2014 | Flixfilm

Like Water for Chocolate på Netflix

Produktionsår: 1992
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Alfonso Arau
Skuespillere: Marco Leonardi, Lumi Cavazos, Regina Torné
Spilletid: 105 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Da Pedro bliver gift med hendes søster, kaster Tita sig over madlavning, og finder ud af, at hun kan give udtryk for sine følelser, gennem de retter hun frembringer.

Like Water for Chocolate havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Like Water for Chocolate på YouTube.Se Like Water for Chocolate på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Like Water for Chocolate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Like Water for Chocolate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Like Water for Chocolate, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Like Water for Chocolate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar