Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Like Water for Chocolate

Like Water for Chocolate

01/11/2014 | Flixfilm

Se Like Water for Chocolate på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Alfonso Arau
Skuespillere: Marco Leonardi, Lumi Cavazos, Regina Torné, Mario Iván Martínez
Spilletid: 105 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Da Pedro bliver gift med hendes søster, kaster Tita sig over madlavning, og finder ud af, at hun kan give udtryk for sine følelser, gennem de retter hun frembringer.


Se Like Water for Chocolate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLike Water for Chocolate havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Like Water for Chocolate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Like Water for Chocolate herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Like Water for Chocolate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Like Water for Chocolate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar