Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lilet Never Happened

Lilet Never Happened

11/11/2022 | Flixfilm

Lilet Never Happened på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Drama
Instruktion: Jacco Groen
Skuespillere: Sandy Talag, Johanna ter Steege, John Arcilla
Spilletid: 105 min
Land: Netherlands, United Kingdom, Philippines
Sprog: Filipino, Tagalog, English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Et beslutsomt barn bliver udnyttet overalt i Manilas gader. Men en socialrådgiver hjælper hende med at drømme om et bedre liv.

Lilet Never Happened havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lilet Never Happened på YouTube.Se Lilet Never Happened på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Lilet Never Happened ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lilet Never Happened stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lilet Never Happened, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lilet Never Happened er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar