Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Lilya 4-Ever

Lilya 4-Ever

09/09/2023 | Flixfilm

Lilya 4-Ever på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Lukas Moodysson
Skuespillere: Oksana Akinshina, Artyom Bogucharskiy, Pavel Ponomaryov
Spilletid: 109 min
Land: Sweden, Denmark
Sprog: Russian, Swedish, English, Polish
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Efter at hendes mor har forladt hende, bliver en 16-årig overladt til sig selv i en fattig forstad i Estland og ender som sexarbejder i dette intense drama.Se Lilya 4-Ever på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Lilya 4-Ever havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lilya 4-Ever på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Lilya 4-Ever ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lilya 4-Ever stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lilya 4-Ever, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lilya 4-Ever er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar