Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Laban det lille spøgelse

Laban det lille spøgelse

01/12/2014 | Ingen kommentarer

Se Laban det lille spøgelse på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Denne animationsserie følger det lille, venlige spøgelse Laban på slottet, hvor han bor med sin familie og skal lære at gøre folk forskrækkede.


Se Laban det lille spøgelse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Laban det lille spøgelse havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Laban det lille spøgelse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Laban det lille spøgelse herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Laban det lille spøgelse er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Laban det lille spøgelse stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar