Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Laban det lille spøgelse

Laban det lille spøgelse

01/12/2014 | Flixfilm

Se Laban det lille spøgelse på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne animationsserie følger det lille, venlige spøgelse Laban på slottet, hvor han bor med sin familie og skal lære at gøre folk forskrækkede.


Se Laban det lille spøgelse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLaban det lille spøgelse havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Laban det lille spøgelse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Laban det lille spøgelse herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Laban det lille spøgelse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Laban det lille spøgelse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar