Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lille Kaukasus: Mellem Ararat og Det kaspiske hav

Lille Kaukasus: Mellem Ararat og Det kaspiske hav

17/08/2021 | Flixfilm

Lille Kaukasus: Mellem Ararat og Det kaspiske hav på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tag med på tur til dette bjergrige ingenmandsland mellem Europa og Orienten for at lære områdets blanding af landskaber, dyreliv og hårdføre indbyggere at kende.

Lille Kaukasus: Mellem Ararat og Det kaspiske hav havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lille Kaukasus: Mellem Ararat og Det kaspiske hav på YouTube.Se Lille Kaukasus: Mellem Ararat og Det kaspiske hav på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lille Kaukasus: Mellem Ararat og Det kaspiske hav ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lille Kaukasus: Mellem Ararat og Det kaspiske hav stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lille Kaukasus: Mellem Ararat og Det kaspiske hav, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lille Kaukasus: Mellem Ararat og Det kaspiske hav er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar