Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lille Røde Traktor

Lille Røde Traktor

01/12/2014 | Flixfilm

Lille Røde Traktor på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne stop-motion-serie følger Lille Røde Traktors eventyr sammen med sine venner, når de prøver at løse problemer på gården.

Lille Røde Traktor havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lille Røde Traktor på YouTube.Se Lille Røde Traktor på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Lille Røde Traktor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lille Røde Traktor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lille Røde Traktor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lille Røde Traktor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar