Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lille Singham

Lille Singham

05/07/2020 | Flixfilm

Se Lille Singham på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne animationsserie, der er et spinoff af Rohit Shettys actionserie, følger vi den tapre børnebetjent Little Singhams eventyr, når han forsvarer sin by mod ondskaben.

Lille Singham (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lille Singham på YouTube.



Se Lille Singham på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lille Singham (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lille Singham (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lille Singham, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lille Singham er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



    Skriv kommentar