Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lilly the Witch: The Journey to Mandolan

Lilly the Witch: The Journey to Mandolan

12/11/2022 | Flixfilm

Lilly the Witch: The Journey to Mandolan på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktion: Harald Sicheritz
Skuespillere: Alina Freund, Tanay Chheda, Michael Mittermeier
Spilletid: 90 min
Land: Germany, Spain, Austria
Sprog: Italian, German
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Lilly får et brev fra Mandolan med beskeden: "Vi har et problem. Landets kongehus er blevet forhekset. Kan du hjælpe os?"

Lilly the Witch: The Journey to Mandolan havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lilly the Witch: The Journey to Mandolan på YouTube.Se Lilly the Witch: The Journey to Mandolan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Lilly the Witch: The Journey to Mandolan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lilly the Witch: The Journey to Mandolan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lilly the Witch: The Journey to Mandolan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lilly the Witch: The Journey to Mandolan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar