Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Lilyhammer sæson 2 får premiere 13. december

Lilyhammer sæson 2 får premiere 13. december

06/11/2013 | Flixfilm

lilyhammer 2 netflix dkNetflix har i længere tid udtalt, at anden sæson af serien Lilyhammer vil få premiere i løbet af 2013, uden at komme ind på en nærmere dato, men nu har Netflix endelig offentliggjort, at Lilyhammer sæson 2 får premiere på streamingtjenesten, fredag d. 13. december. Se traileren til Lilyhammer nederst.

OBS: Netflix Danmark har oplyst, at den nævnte dato ikke gælder for Danmark og der endnu ikke er fastsat nogle premieredato. Vi beklager forvirringen.

Lilyhammer er en amerikanske krimiserie om en tidligere gangster der kommer under et vidnebeskyttelsesprogram i Lillehammer, Norge. Serien har Steven Van Zandt (The Sopranos, E Street Band) i hovedrollen og sæson 2 er på 8 afsnit som hver har en varighed på 1 time.

“Ligemeget om du elskede første sæson eller ser serien for første gang, er Lilyhammer en gangster-serie som du aldrig har set før,” udtaler Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix.

LÆS OGSÅ:   De sidste afsnit af 'Cobra Kai' fremrykkes

I Lilyhammer følger man den tidligere gangster Frank “The Fixer” Tagliano (Steven Van Zandt) da han kommer under vidnebeskyttelse og må skifte de hårde gader i New York ud med de norske fjelde, i den lille by Lilyhammer. Sæson 2 fortsætter med Frank, der nu driver en succesfuld natklub og er far til to. Som om livet ikke kunne blive mere kompliceret end, at leve det traditionelle familieliv og stadig være kriminel, så bliver det hele vent på hovedet, da tidligere gangstere finder ud af at Frank stadig er i live.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trailer:
Skriv kommentar