Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Lilyhammer sæson 2 på Netflix Danmark

Lilyhammer sæson 2 på Netflix Danmark

25/11/2013 | Flixfilm

lilyhammer netflix danmarkVi har tidligere skrevet, at anden sæson af den originale serie fra Netflix, Lilyhammer får premiere d. 13. december. Det blev dog dementeret af Netflix på daværende tidspunkt, men nu har Netflix altså bekræftet, at serien, der har Steven Van Zandt (“The Sopranos, E Street Band) i hovedrollen, ganske rigtigt får eksklusivt premiere på Netflix d. 13. december.

Alle otte episoder om mafiabossen som sendes i vidnebeskyttelse i Lillehammer i Norge vil være tilgængelig for Netflix-medlemmer i Holland, Danmark, UK og Irland samt USA, Canada og Latinamerika.

”I anden sæson af Lilyhammer ser vi Steven Van Zandt, når han er allermest fantastisk, slem og god, siger Ted Sarandos, chief content officer hos Netflix. ”Om du har set sæson et eller ser serien for første gang, så vil du se, at ’Lilyhammer’ ikke er som andre mafiaserier.”

LÆS OGSÅ:   Netflix løfter sløret for Guy Ritchies 'The Gentlemen'-serie

”Lilyhammer” handler om den tidligere mafiaboss Frank ”The Fixer” Tagliano (Van Zandt), som sendes i et vidnebeskyttelsesprogram og skifter New Yorks gader ud med de iskolde norske fjelde, hvor han nu forfalsker et nyt liv blandt de lokale i Lillehammer. I sæson to fortsætter Frank med at leve under sit alias Johnny Henriksen, en succesfuld natklubejer og far til to. Lige som livet ikke kunne blive mere kompliceret med balancen mellem familielivet og kriminalitet, trues alt hvad Frank har nært, da hans tidligere mafiaforbindelser finder ud af, at han stadig er i live.

Find Lilyhammer sæson 1 på Netflix Danmark: Link.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trailer:
1 kommentar til Lilyhammer sæson 2 på Netflix Danmark

  1. Julekonkurrence: Vind gratis medlemskab til Netflix | Flixfilm - kl. 16:38, 03-12-2013:

    […] Lilyhammer – en original serie fra Netflix – er en krimikomedie om mafiabossen Frank ”The Fixer” Tagliano (Steven Van Zandt), som sendes i vidnebeskyttelse i Lillehammer i Norge. Her lever han sit nye liv, men da hans tidligere mafiaforbindelser finder ud af, at han stadig er i live, bliver livet som familiefader og kriminel mere kompliceret. Første sæson af Lilyhammer kan allerede ses på Netflix Danmark og snart kommer sæson 2. Læs mere om Lilyhammer og find traileren her: Link. […]

Skriv kommentar