Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Lilyhammer sæson 3 får premiere i november

Lilyhammer sæson 3 får premiere i november

16/10/2014 | Flixfilm

lilyhammer sæson 3 netflix dkSæson 3 af Netflix-serien Lilyhammer får premiere på streamingtjenesten fredag ​​d. 21. november. Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Den helt nye sæson består af otte episoder, hvor man fortsat følger den tidligere gangster Frank ”The Fixer” Tagliano (Steven Van Zandt), mens han starter et nyt liv under et vidnebeskyttelsesprogram i byen Lillehammer i Norge.

I tredje sæson af Lilyhammer rejser Roar (Steinar Sagen) til Brasilien for at møde en kvinde han har mødt over internettet. Blændet af kærlighed finder han dog sig selv i brud med loven, og det er nu op til Frank og Torgeir (Trond Fausa) at rette op på tingene. Frank får hjælp fra det norske udenrigsministerium, men samarbejdet mellem Frank og udenrigsministeren er alt andet end gnidningsfrit. Og som om Frank ikke har nok udfordringer med sin uregerlige flok, så dukker et spøgelse fra fortiden op – en amerikansk “ven af ​​familien”, der ser store muligheder i Lillehammer for en mand med hans talenter.

”Lilyhammer er et sjovt og fantastisk eksempel på en serie for et globalt publikum – et komisk kultursammenstød som seere fra hele verden kan spejle sig i,” siger Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix. ”Vi er især stolte af de mange internationale priser, som serien har opnået, hvilket cementerer dens tværkulturelle appel.”

LÆS OGSÅ:   'The Witcher' sæson 5 er allerede på tegnebrættet

Steven Van Zandt, som allerede har flere kasketter på som både producer, manuskriptforfatter, skuespiller og komponist på serien, vil få sin debut som instruktør i finaleafsnittet af sæson 3 . Angelina Jordan, den 8-årige sangsensation som vandt Norway’s Got Talent, får desuden sin skuespillerdebut i den tredje sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

De to første sæsoner af Lilyhammer kan ses på Netflix allerede i dag, men sæson 3 får premiere d. 21. november. Se Lilyhammer på Netflix Danmark: Link.
Skriv kommentar