Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lilyhammer

Lilyhammer

21/11/2014 | Flixfilm

Lilyhammer på Netflix

Produktionsår: 2012–2014
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Steven Van Zandt, Trond Fausa, Steinar Sagen
Spilletid: 45 min
Land: Norway, United States
Sprog: Norwegian, English, Portuguese, Lithuanian, Nepali, Arabic
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Efter at have vidnet mod en magtfuld mafiaboss udskifter den tidligere gangster Frank "The Fixer" Tagliano gaderne i New York med de norske fjorde i Lillehammer.Se Lilyhammer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Lilyhammer havde premiere på Netflix Danmark den 21. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lilyhammer på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Lilyhammer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lilyhammer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lilyhammer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lilyhammer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar