Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lilyhammer (Sæson 3)

Lilyhammer (Sæson 3)

21/11/2014 | Ingen kommentarer

Se Lilyhammer (Sæson 3) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Efter at have vidnet mod en magtfuld mafiaboss udskifter den tidligere gangster Frank "The Fixer" Tagliano gaderne i New York med de norske fjorde i Lillehammer.


Se Lilyhammer (Sæson 3) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lilyhammer (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 21. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lilyhammer (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lilyhammer (Sæson 3) herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lilyhammer (Sæson 3) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lilyhammer (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar