Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Limitless

Limitless

01/07/2017 | Flixfilm

Se Limitless på Netflix

Indspilningsår: 2015–2016
Genre: Comedy, Crime, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: En mislykket musiker kan ved hjælp af en pille udnytte sin hjernes fulde kapacitet og hyres af FBI til løse deres sværeste sager i denne serie baseret på filmen fra 2011.


Se Limitless på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLimitless (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Limitless (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Limitless herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Limitless er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Limitless (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Limitless

  1. Anja westh - kl. 13:53, 29-12-2017:

    Super fed serie som man bare ikke kan slippe.. spændende fra start til slut 👍👍 håber der bliver lavet flere sæsoner 😁

    Skriv kommentar