Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Limitless

Limitless

02/11/2020 | Flixfilm

Limitless på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Sci-Fi, Thriller
Instruktion: Neil Burger
Skuespillere: Bradley Cooper, Anna Friel, Abbie Cornish
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English, Russian, Italian, Mandarin, French
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Eddies karriere som forfatter går trægt, men det ændrer sig, da han tager et stof, som giver ham en enestående evne til at fokusere mentalt.Se Limitless på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Limitless havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Limitless på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Limitless ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Limitless stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Limitless, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Limitless er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar