Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Limitless

Limitless

02/11/2020 | Flixfilm

Se Limitless på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Neil Burger
Skuespillere: Bradley Cooper, Robert De Niro, Abbie Cornish, Andrew Howard
Spilletid: 105 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English, Russian, Italian, Mandarin, French
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Eddies karriere som forfatter går trægt, men det ændrer sig, da han tager et stof, som giver ham en enestående evne til at fokusere mentalt.

Limitless havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Limitless på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Limitless ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Limitless stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Limitless, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Limitless er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar