Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Limonata

10/03/2017 | Flixfilm

Se Limonata på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Ali Atay
Skuespillere: Ertan Saban, Serkan Keskin, Funda Eryigit, Luran Ahmeti
Spilletid: 110 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: For at opfylde sin døende fars ønske kører en ung mand til Istanbul i en gammel spand for at finde sin uægte bror og tage ham med tilbage til Makedonien.


Se Limonata på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLimonata havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Limonata ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Limonata herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Limonata er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Limonata stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar