Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Limousineadvokaten’ sæson 2 får premieredato

‘Limousineadvokaten’ sæson 2 får premieredato

06/06/2023 | Flixfilm

Netflix har netop annonceret, at en af de mest sete tv-serier i Danmark i 2022 vender tilbage om få uger.

Der er tale om anden sæson af ‘The Lincoln Lawyer’ aka ‘Limousineadvokaten’ og første del af den nye sæson lander på streamingtjenesten den 6. juli.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Det er kun de første 5 episoder af sæson 2, som får premiere i begyndelsen af sommermåneden. De sidste 5 afsnit i sæsonen kommer næsten en måned senere – nærmere bestemt den 6. august.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der må umiddelbart sidde mange danskere derude som længselsfuldt ser frem til de nye afsnit for serien var i 2022 en af de mest populære serier på Netflix.

Hele 50 uger lå ‘The Lincoln Lawyer’ på top-10 kort efter premieren på første sæson den 13. maj 2022.

LÆS OGSÅ:   Netflix finder hovedrollen til Jo Nesbøs krimimysterium 'Harry Hole'

Første sæson af serien er baseret på anden bog i serien, ‘The Brass Verdict’ af krimiforfatteren Michael Connelly, mens at den kommende nye sæson vil blive baseret på den fjerde bog ‘The Fifth Witness’.

Netflix-serien er skabt af David E. Kelley (‘The Undoing’, ‘Big Little Lies’, ‘Mr. Mercedes’ og har Manuel Garcia-Rulfo (‘The Magnificent Seven’) i rollen som advokaten Mickey Haller, mens også Becki Newton (‘How I Met Your Mother’), Neve Campbell (‘Scream’), Krista Warner, Jazz Raycole, Angus Sampson, Christopher Gorham, Ntare Guma Mbaho Mwine, Michael Graziadei og Jamie McShane medvirker.

Se ‘The Lincoln Lawyer‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 6. juli.
Skriv kommentar