Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lincoln

20/07/2019 | Flixfilm

Lincoln på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Daniel Day-Lewis, Sally Field, David Strathairn
Spilletid: 150 min
Land: United States, India
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Instruktøren Steven Spielberg har påtaget sig den store opgave at skildre Abraham Lincolns liv med fokus på hans ledelse af Nordstaterne under Den Amerikanske Borgerkrig.

Lincoln havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lincoln på YouTube.Se Lincoln på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lincoln ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lincoln stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lincoln, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lincoln er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar