Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lincoln

20/07/2019 | Flixfilm

Se Lincoln på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Biography, Drama, History, War
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Daniel Day-Lewis, Sally Field, David Strathairn, Joseph Gordon-Levitt
Spilletid: 150 min
Land: USA, India
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Instruktøren Steven Spielberg har påtaget sig den store opgave at skildre Abraham Lincolns liv med fokus på hans ledelse af Nordstaterne under Den Amerikanske Borgerkrig.


Se Lincoln på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLincoln havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lincoln ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lincoln herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lincoln er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lincoln stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar