Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Linda Hamilton medvirker i sidste sæson af ‘Stranger Things’

Linda Hamilton medvirker i sidste sæson af ‘Stranger Things’

18/06/2023 | Flixfilm

‘Terminator’-stjernen Linda Hamilton, som i de ikoniske film spiller frihedskæmperen Sarah Connor, dukker op i ‘Stranger Things’ sæson 5.

Det har streamingtjenesten bekræftet i weekenden.

Der er ingen oplysninger om hvilken rolle Linda Hamilton får i hvad der også er den sidste sæson af Netflix-hittet ‘Stranger Things’, men hun er kendt for at spille hårdtslående roller i ‘Terminator’-filmen i selskab med Arnold Schwarzenegger, som kunne debutere i en Netflix-serie i sidste måned.

De medvirkede begge seneste i efterfølgeren ‘Terminator: Dark Fate’ fra 2019.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er stadig ingen oplysninger om hvornår femte og sidste sæson af ‘Stranger Things’ får premiere på Netflix, da serien er sat på pause grundet den igangværende strejke blandt manuskriptforfatterene i Hollywood.

Alle manuskripter skulle dog være skrevet, skriver det amerikanske medie Deadline, men i sympati med de strejkende har man valgt ikke at igangsætte produktionen på nuværende tidspunkt.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'A Day and a Half'

Skaberne The Duffer Brothers har endvidere afsløret, at første episoder i sæson 2 er blevet navngivet ‘The Crawl’, hvilket passer meget godt med slutningen på fjerde sæson, hvor der blev åbnet en vej til Upside Down, hvilket giver monstrene mulighed for at “kravle” direkte ud i den virkelige verden i Hawkins.

‘Stranger Things’ er skabt af Matt Duffer og Ross Duffer og er en kærlighedserklæring til 80’erne hvor byen Hawkins og en gruppe venner bliver rykket ind i et ekstraordinært mysterium, der involverer tophemmelige offentlige eksperimenter, skræmmende overnaturlige kræfter, og en meget mærkelig pige med overnaturlige kræfter.

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar