Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » L’indic

L’indic

27/03/2022 | Flixfilm

L’indic på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Babis Makridis
Skuespillere: Aris Servetalis, Makis Papadimitriou, Lefteris Matthaiou
Spilletid: 87 min
Land: Greece
Sprog: Greek
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En betjent, der er fast besluttet på at slå ned på en korsikansk klanleder, får hjælp fra en kvinde med adgang til en af hans medarbejdere.

L’indic havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til L’indic på YouTube.Se L’indic på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om L’indic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at L’indic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame L’indic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til L’indic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar