Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Lindsay Lohan laver aftale med Netflix

Lindsay Lohan laver aftale med Netflix

03/03/2022 | Flixfilm

lindsay lohan netflix

Den amerikanske skuespiller Lindsay Lohan, som efter sin anmelderroste præstation i teenagekomedien ‘Mean Girls’ har haft en turbulent karriere, har netop indgået et nyt partnerskab med streamingtjenesten Netflix.

Skuespilleren vil lave og medvirke i to eksklusive film, mens hun også vil være at finde i den kommende Netflix-romcom ‘Falling for Christmas’ som får premiere senere i år.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I ‘Falling for Christmas’ spiller Lohan en nyforlovet, forkælet hotelarving, der kommer ud for en skiulykke hvilket resulterer i total hukommelsestab. Heldigvis kommer hun under vingerne på en smuk, almindelig hytteejer (Chord Overstreet) og hans unge datter i dagene op til jul.

“Vi er så glade for vores samarbejde med Lindsay, og vi er begejstrede for at fortsætte vores partnerskab med hende. Vi ser frem til at bringe flere af hendes film til vores medlemmer over hele verden,” lyder det fra Christina Rogers, Director Independent Film hos Netflix.

LÆS OGSÅ   Reese Witherspoon og Ashton Kutcher er tilbage i 'Your Place Or Mine'

Lindsay Lohan er mest kendt for hendes tidligere film som ‘The Parent Trap’, ‘Mean Girls’ og ‘Freaky Friday’, men hun er stadig aktiv. Seneste medvirkede hun i komedieserien ‘Sick Note‘, som netop nu kan streames på Netflix. I serien får den dovne Daniel Glass (Rupert Grint) fejlagtigt en kræftdiagnose, hvilket fører hans løgne ind i et absurd spind af svindel, afpresning, mistanker og uheld.Skriv kommentar