Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Line of Duty

Line of Duty

01/11/2021 | Flixfilm

Line of Duty på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Thriller
Instruktion: Steven C. Miller
Skuespillere: Aaron Eckhart, Courtney Eaton, Ben McKenzie
Spilletid: 98 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En vanæret betjent er i et kapløb med tiden for at redde politichefens datter fra en sindsforvirret mistænkt, mens en nyhedskanal livestreamer hans jagt.Se Line of Duty på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Line of Duty havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Line of Duty på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Line of Duty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Line of Duty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Line of Duty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Line of Duty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar