Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Line of Duty

Line of Duty

07/08/2014 | Flixfilm

Se Line of Duty på Netflix

Produktionsår: 2012–2021
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Martin Compston, Vicky McClure, Adrian Dunbar
Spilletid: 60 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Handling: Kriminalassistent Steve Arnott overføres til en antikorruptionsenhed, efter han nægter at hjælpe med at dække over en vådeskudsulykke.

Line of Duty havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Line of Duty på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Line of Duty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Line of Duty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Line of Duty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Line of Duty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Line of Duty

  1. eva - kl. 12:33, 23-04-2019:

    vil gerne se Line of duty – kan ikke få den frem.
    hvad gør jeg forkert?

    Skriv kommentar