Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lionheart

Lionheart

15/11/2016 | Flixfilm

Se Lionheart på Netflix

Indspilningsår: 1990
Genre: Action, Crime, Drama, Sport
Instruktør: Sheldon Lettich
Skuespillere: Jean-Claude Van Damme, Harrison Page, Deborah Rennard, Lisa Pelikan
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English, Serbian
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Legionæren Lyon Gaultier deserterer og kaster sig ud i slagsmål med de bare næver for at komme til USA og hjælpe sin myrdede brors familie.


Se Lionheart på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLionheart havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lionheart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lionheart herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lionheart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lionheart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar