Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lion’s Heart

Lion’s Heart

09/05/2019 | Flixfilm

Se Lion’s Heart på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Garth Davis
Skuespillere: Sunny Pawar, Abhishek Bharate, Priyanka Bose, Khushi Solanki
Spilletid: 118 min
Land: UK, Australia, USA
Sprog: English, Hindi, Bengali
IMDb-karakter: 8.0

Handling: En ung løvetæmmer kidnappes som barn og opvokser i et cirkus. Han bliver viklet ind i er mordmysterium i underverdenen og må finde sin barske side frem.

Lion’s Heart havde premiere på Netflix Danmark den 9. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lion’s Heart på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lion’s Heart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lion’s Heart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lion’s Heart, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lion’s Heart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Lion’s Heart

  1. Kim Simonsen - kl. 15:52, 10-05-2019:

    Rettelse til opslag. Resumé og billede er korrekt men resten passer ikke på filmen.

    Filmens originaltitel er Qalb El-Asad (2013), og den er instrueret af Karim El Sobky. De øvrige data stammer fra filmen Lion instrueret af Garth Davis. Traileren er til den nigerianske film Lionheart der havde premiere sidste år i Toronto og i år på Netflix.

    Skriv kommentar