Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lion’s Heart

Lion’s Heart

09/05/2019 | Flixfilm

Lion’s Heart på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Garth Davis
Skuespillere: Dev Patel, Nicole Kidman, Rooney Mara
Spilletid: 118 min
Land: Australia, United Kingdom, United States, India
Sprog: English, Hindi, Bengali
IMDb-karakter: 8.0

Handling: En ung løvetæmmer kidnappes som barn og opvokser i et cirkus. Han bliver viklet ind i er mordmysterium i underverdenen og må finde sin barske side frem.

Lion’s Heart havde premiere på Netflix Danmark den 9. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lion’s Heart på YouTube.Se Lion’s Heart på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Lion’s Heart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lion’s Heart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lion’s Heart, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lion’s Heart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Lion’s Heart

  1. Kim Simonsen - kl. 15:52, 10-05-2019:

    Rettelse til opslag. Resumé og billede er korrekt men resten passer ikke på filmen.

    Filmens originaltitel er Qalb El-Asad (2013), og den er instrueret af Karim El Sobky. De øvrige data stammer fra filmen Lion instrueret af Garth Davis. Traileren er til den nigerianske film Lionheart der havde premiere sidste år i Toronto og i år på Netflix.

Skriv kommentar