Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lion’s Heart

Lion’s Heart

09/05/2019

Se Lion’s Heart på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Garth Davis
Skuespillere: Sunny Pawar, Abhishek Bharate, Priyanka Bose, Khushi Solanki
Spilletid: 118 min
Land: UK, Australia, USA
Sprog: English, Hindi, Bengali
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: En ung løvetæmmer kidnappes som barn og opvokser i et cirkus. Han bliver viklet ind i er mordmysterium i underverdenen og må finde sin barske side frem.


Se Lion’s Heart på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lion’s Heart havde premiere på Netflix Danmark den 9. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Lion’s Heart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lion’s Heart herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lion’s Heart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lion’s Heart stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Lion’s Heart

  1. Kim Simonsen - kl. 15:52, 10-05-2019:

    Rettelse til opslag. Resumé og billede er korrekt men resten passer ikke på filmen.

    Filmens originaltitel er Qalb El-Asad (2013), og den er instrueret af Karim El Sobky. De øvrige data stammer fra filmen Lion instrueret af Garth Davis. Traileren er til den nigerianske film Lionheart der havde premiere sidste år i Toronto og i år på Netflix.

    Skriv kommentar