Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LiSA Another Great Day

LiSA Another Great Day

18/10/2022 | Flixfilm

LiSA Another Great Day på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Taketoshi Sado
Skuespillere: Risa Oribe
Spilletid: 97 min
Land: United States, Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En hyldest til sangeren kendt som "Rock Heroine", hvor hun reflekterer over de første ti år af sin karriere og ser fremad.

LiSA Another Great Day havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LiSA Another Great Day på YouTube.Se LiSA Another Great Day på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om LiSA Another Great Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LiSA Another Great Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LiSA Another Great Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LiSA Another Great Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar