Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lisa Dagli Occhi Blu

Lisa Dagli Occhi Blu

13/05/2021 | Flixfilm

Lisa Dagli Occhi Blu på Netflix

Produktionsår: 1970
Genre: Comedy, Musical
Instruktion: Bruno Corbucci
Skuespillere: Silvia Dionisio, Mario Tessuto, Piero Mazzarella
Spilletid: 92 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En ung fysikprofessor falder for en af sine studerende. Men hendes fars planer om, at hun skal giftes med en rig bejler, står i vejen for deres romance.Se Lisa Dagli Occhi Blu på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Lisa Dagli Occhi Blu havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lisa Dagli Occhi Blu på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Lisa Dagli Occhi Blu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lisa Dagli Occhi Blu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lisa Dagli Occhi Blu, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lisa Dagli Occhi Blu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar