Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Liss Pereira: Adulting

Liss Pereira: Adulting

15/09/2022 | Flixfilm

Liss Pereira: Adulting på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Komiker Liss Pereira giver et ærligt syn på forhold, voksenliv og om at befinde sig mellem to steder – ikke perfekt, men heller ikke så slemt – i en verden af ekstremer.

Liss Pereira: Adulting havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Liss Pereira: Adulting på YouTube.Se Liss Pereira: Adulting på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Liss Pereira: Adulting ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Liss Pereira: Adulting stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Liss Pereira: Adulting, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Liss Pereira: Adulting er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar