Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Liss Pereira: Reteniendo Liquidos

Liss Pereira: Reteniendo Liquidos

10/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Liss Pereira: Reteniendo Liquidos på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: Liss Pereira
Spilletid: N/A
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Den gravide Liss Pereira er hylesjov, når hun deler ud af ubehagelige sandheder om sex, kærlighed, tiltrækning og de løgne, som vi fortæller i moderne forhold.


Se Liss Pereira: Reteniendo Liquidos på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Liss Pereira: Reteniendo Liquidos havde premiere på Netflix Danmark den 10. April, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Liss Pereira: Reteniendo Liquidos ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Liss Pereira: Reteniendo Liquidos herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Liss Pereira: Reteniendo Liquidos er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Liss Pereira: Reteniendo Liquidos stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore