Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Liss Pereira: Reteniendo Liquidos

Liss Pereira: Reteniendo Liquidos

10/04/2019 | Flixfilm

Se Liss Pereira: Reteniendo Liquidos på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Liss Pereira
Spilletid: N/A
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Den gravide Liss Pereira er hylesjov, når hun deler ud af ubehagelige sandheder om sex, kærlighed, tiltrækning og de løgne, som vi fortæller i moderne forhold.


Se Liss Pereira: Reteniendo Liquidos på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLiss Pereira: Reteniendo Liquidos havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Liss Pereira: Reteniendo Liquidos ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Liss Pereira: Reteniendo Liquidos herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Liss Pereira: Reteniendo Liquidos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Liss Pereira: Reteniendo Liquidos stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar