Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Baby Bum: Nursery Rhyme Friends

Little Baby Bum: Nursery Rhyme Friends

01/06/2020 | Flixfilm

Se Little Baby Bum: Nursery Rhyme Friends på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Family, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: María Esnoz, Aaron Marsden, Chloe Marsden
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Twinkle, Mia, Jacus og resten af vennerne synger iørefaldende sange for de små.


Se Little Baby Bum: Nursery Rhyme Friends på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Little Baby Bum: Nursery Rhyme Friends (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Baby Bum: Nursery Rhyme Friends (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Little Baby Bum: Nursery Rhyme Friends:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Baby Bum: Nursery Rhyme Friends er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Baby Bum: Nursery Rhyme Friends (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar