Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Big League

Little Big League

28/01/2015 | Flixfilm

Little Big League på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Comedy, Family, Sport
Instruktion: Andrew Scheinman
Skuespillere: Luke Edwards, Timothy Busfield, John Ashton
Spilletid: 119 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da en dreng arver det ustabile baseball-hold Minnesota Twins, inspirerer hans lederevner spillerne men har modsat effekt på hans venner.

Little Big League havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Little Big League på YouTube.Se Little Big League på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Little Big League ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Big League stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Big League, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Big League er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar