Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Big Mouth

Little Big Mouth

22/10/2021 | Flixfilm

Se Little Big Mouth på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Music, Romance
Instruktion: Gray Hofmeyr, Ziggy Hofmeyr
Skuespillere: Jacques Adriaanse, James Borthwick, Charlie Bouguenon
Spilletid: 94 min
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Handling: En munter guitarist er blevet smidt ud af sit band og sit hjem og søger tilflugt hos en bogholder, hendes søn og hendes far. Er det mon muligt at lave sød musik sammen?

Little Big Mouth havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Little Big Mouth på YouTube.Se Little Big Mouth på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Little Big Mouth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Big Mouth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Big Mouth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Big Mouth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar