Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Big Women

Little Big Women

05/02/2021 | Flixfilm

Little Big Women på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Joseph Chen-Chieh Hsu
Skuespillere: Shu-Fang Chen, Ying-Hsuan Hsieh, Vivian Hsu
Spilletid: 123 min
Land: Taiwan
Sprog: Mandarin, Min Nan
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En familie kæmper med den fraværende fars død og med stumperne af det liv, han førte, mens han var væk.Se Little Big Women på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Little Big Women havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Little Big Women på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Little Big Women ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Big Women stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Big Women, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Big Women er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar