Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Big Women

Little Big Women

05/02/2021 | Flixfilm

Se Little Big Women på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama
Instruktør: Joseph Chen-Chieh Hsu
Skuespillere: Shu-Fang Chen, Ying-Hsuan Hsieh, Vivian Hsu, Ke-Fang Sun
Spilletid: 123 min
Land: Taiwan
Sprog: Mandarin, Min Nan
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En familie kæmper med den fraværende fars død og med stumperne af det liv, han førte, mens han var væk.

Little Big Women havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Little Big Women på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Little Big Women ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Big Women stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Big Women, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Big Women er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar