Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Black Book

Little Black Book

19/08/2015 | Flixfilm

Little Black Book på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Nick Hurran
Skuespillere: Brittany Murphy, Ron Livingston, Holly Hunter
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En kvindelig tv-vært er opsat på at lære om sin kærestes fortid og interviewer hans tidligere kærester under dække af at lave research til et nyt show.

Little Black Book havde premiere på Netflix Danmark den 19. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Little Black Book på YouTube.Se Little Black Book på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Little Black Book ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Black Book stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Black Book, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Black Book er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar