Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Boxes

Little Boxes

21/04/2017 | Flixfilm

Se Little Boxes på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Rob Meyer
Skuespillere: Melanie Lynskey, Nelsan Ellis, Armani Jackson, Oona Laurence
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Efter at være flyttet fra New York til en lille by i staten Washington kæmper et raceblandet par og deres søn med at falde til i en forstad.


Se Little Boxes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLittle Boxes havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Boxes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Boxes herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Boxes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Boxes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar