Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Boy

Little Boy

15/11/2017 | Flixfilm

Se Little Boy på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, History, War
Instruktør: Alejandro Monteverde
Skuespillere: Jakob Salvati, Emily Watson, David Henrie, Michael Rapaport
Spilletid: 106 min
Land: Mexico, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Da hans hengivne far drager i krig, vender en ensom udstødt dreng sig mod Gud for at få sin far hjem i live.


Se Little Boy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLittle Boy havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Boy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar