Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure

Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure

20/12/2015 | Flixfilm

Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Kari Juusonen, Jørgen Lerdam
Skuespillere: Erik Carlson, Mikko Kivinen, Vuokko Hovatta
Spilletid: 79 min
Land: Finland, Germany, Denmark, Ireland
Sprog: Finnish
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Det unge rensdyr Nikos verden bliver vendt på hovedet, da hans mor fortæller, at hun har planer om at gifte sig igen, og hans nye stedbror bliver bortført.

Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure på YouTube.Se Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar