Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure

Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure

20/12/2015 | Flixfilm

Se Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Kari Juusonen, Jørgen Lerdam(co-director)
Skuespillere: Erik Carlson, Mikko Kivinen, Vuokko Hovatta, Aarre Karén
Spilletid: 79 min
Land: Finland, Germany, Denmark, Ireland
Sprog: Finnish
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Det unge rensdyr Nikos verden bliver vendt på hovedet, da hans mor fortæller, at hun har planer om at gifte sig igen, og hans nye stedbror bliver bortført.


Se Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLittle Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar