Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Evil

Little Evil

01/09/2017 | Flixfilm

Se Little Evil på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: Eli Craig
Skuespillere: Evangeline Lilly, Owen Atlas, Adam Scott, Marcus Terrell Smith
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: I denne gyserkomedie begynder en nylig gift mand, der ønsker at komme godt ud af det med sin stedsøn, at frygte, at drengen er en dæmon.


Se Little Evil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLittle Evil havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Evil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Evil herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Evil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Evil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar